Politi efterlyser gerningsmand til knivstikkeri i S-tog

Københavns Politi efterlyser nu den mand, der umotiveret fredag eftermiddag stak en 19-årig mand i venstre lår med en stor kniv i S-toget ved Ny Ellebjerg Station, der havde kurs mod København.

Politiet beskriver manden som værende mellem 20 og 25 år, formentlig arabisk eller mellemøstlig af udseende, lysebrun i huden. Han har sort krøllet hår og et lille tyndt overskæg.

Manden var iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje, hvor han havde hætten over hovedet.

Ned over hættetrøjens højre ærme var en hvid tekst og på ryggen et stort rundt hvidt logo eller mærke. På trøjens venstre bryst stod en hvid tekst: "SIEVI" eller "SEVE".

Gerningsmanden bar en mørkegrå rygsæk af mærket Eastpak og han bar en stor kniv. Københavns Politi har offentliggjort fotos af gerningsmanden og modtager oplysninger på telefon 33 14 14 48 eller 114.

Gerningsmanden steg på toget på Åmarken Station og stod i toget og afventede lidt. Han tog herefter en stor kniv frem og gik gennem kupeen bærende på en kniv i højre hånd.

Da han passerede den 19-årige mand som sad yderst mod midtergangen, stak han ham umotiveret i venstre lår to til fire gange og truede ham herefter med kniven foran hans ansigt.

Efterfølgende opstod tumult mellem den forurettedes venner og gerningsmanden, som truede de tilstedeværende passagerer væk med kniven.

Da toget ankom til Ny Ellebjerg Station løb gerningsmanden i højt tempo ud af toget og væk fra stationen.

Ud over efterlysningen siger politiet, at der er gode spor i sagen på grund af videoovervågningen i toget.

Knivofferet er blevet behandlet og er uden for livsfare.

/ritzau/

 

Dagens Gossip