Politi gransker 30 skraldespande efter Lemvig-drab

Politiet leder mandag fortsat efter en pung tilhørende en 77-årig kvinde, som blev fundet dræbt i sin lejlighed lørdag i Lemvig.

Politikommissær Jørgen Lauritsen fra Midt- og Vestjyllands Politi er leder af efterforskningen og fortæller, at man mandag fortsætter med de tekniske undersøgelser.

- Vi mangler at gennemgå de cirka 30 skraldespande, som vi har hevet ind fra Lemvig centrum. Det er selvfølgelig blandt andet i håb om at finde den pung, som vi mangler og har efterlyst, fortæller politikommissæren til Ritzau.

Lørdag formiddag fandt en hjemmehjælper Else Johannesen død i sin lejlighed i Frederiksgade 23 A.

Pungen, som politiet har efterlyst, er en lille to-fløjet sort læderpung, som indeholdt kontanter og offerets dankort og sygesikringsbevis.

Ud over de tekniske undersøgelser fortæller Jørgen Lauritsen, at efterforskerne har bearbejdet henvendelser fra borgerne.

- Henvendelserne er typisk gået på to ting. Den ene er den pung, som vi mangler. Den anden er afvigelser fra normalbilledet i den periode, siger han og fortæller, at ingen af henvendelserne har båret frugt endnu.

Sidst offeret blev set i live var fredag aften klokken 20.15, da hun havde besøg af en veninde. Derfor vil politiet gerne høre fra folk, som har bemærket noget usædvanligt i perioden fra fredag aften til lørdag formiddag klokken 10.

En obduktion lørdag aften afslørede, at den 77-årige kvinde var død som følge af kvælning. Mere præcist hvordan vil politikommissæren ikke komme ind på. Han kan hellere ikke fortælle mere om motivet.

- Vi arbejdet stadig meget bredt, siger Jørgen Lauritsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip