Politi i Wales undersøger kannibal-mord på kvinde

En 34-årig mand har på et pensionat for hjemløse i Wales dræbt en 22-årig kvinde og forsøgt at æde hende, skriver de britiske medier fredag.

Ifølge BBC blev kvinden "myrdet som led i en kannibalistisk handling".

Kvinden var blevet bidt og havde svære skader i ansigtet, da politiet fandt hende og gerningsmanden torsdag morgen.

Betjentene måtte bruge en strømpistol for at pacificere den 34-årige, og det kan være årsagen til, at han kort efter døde.

- En strømpistol blev anvendt, og en mand blev anholdt. Under anholdelsen holdt han op med at reagere, hedder det i en erklæring fra politiet.

Den makabre forbrydelse fandt sted i landsbyen Argoed i det sydlige Wales.

Den 34-årig mand skal angiveligt være blevet løsladt fra fængslet for nylig efter at have afsonet en straf for vold mod en kvinde.

- Han gik fuldstændig Hannibal Lecter mod kvinden, fortæller en nabo til avisen The Guardian med henvisning til de amerikanske spillefilm om en psykopatisk morder, der æder sine ofre.

Naboerne kan fortælle, at manden havde brudt pensionatets regler og inviteret kvinden på en drink på sit værelse. Tidligt fredag morgen blev politiet kaldt til stedet, efter sikkerhedsvagter på pensionatet fik mistanke om, at der var noget galt.

- Klokken 01.23 (torsdag) blev vi kaldt ud til en episode på hotellet Sirhowy Arms, hvor der var rapporter om, at en mand angreb en kvinde. Ved ankomsten befandt både manden og kvinden sig på stedet. En strømpistol blev udløst, og en mand blev anholdt, fortæller en talskvinde for det lokale politi.

Politiet brød døren ind til værelset, efter den 34-årige nægtede at lukke op.

Politiet oplyser, at det betragter kvindens død som en drabssag.

Omstændighederne ved den unge kvindes død har opskræmt den ellers fredelige landsby. Pensionatet, hvor forbrydelsen fandt sted, var tidligere et populært hotel for vandrere og cyklister.

/ritzau/

 

Dagens Gossip