Politi savner tips om undsluppet sexforbryder

Lotte Sørensen

|

09/10/2013

Dagens topnyheder

- Vi får nogle tips, men ikke nogen konkrete, siger leder af efterforskningen, vicepolitikommissær Bo von Würden til Dagens.dk.

Bo Jensen har været anbragt på institutionen i Kofoedsminde i Rødby i en årrække, efter flere domme for grove forbrydelser. Blandt er han dømt for flere hjemmerøverier, voldtægt af en 60-årig kvinde og for gidselstagning og for at overtræde våbenloven. Tidligere er det også lykkes ham at stikke af.

Læs også: Farlig sex-forbryder flygtet fra institution

Mandag aften kl. 21.25 stak han af ud af et ulåst vindue. Politiet formoder, at han er taget til enten Nysted eller Nykøbing Falster, hvor han tidligere har boet.

Bo Jensen er 32 år, 177 centimeter høj, kraftig og har kort hår - kortere end på billedet. Han har to huller i venstre øre og en piercing i højre øjenbryn. Han var iført sort hættetrøje og blå cowboybukser.

På Kofoedsminde inddeler man de anbragte i kategorierne grøn, gul og rød, alt efter hvor farlige de er. Bo Jensen er rød. Politiet fraråder, at man kontakter ham, hvis man ser ham - i stedet skal man ringe til politiet på telefon 114.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med