Politi: Vi er ret sikre på at liget er Kamilla

31/07/2014 16:26

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Politiet har endnu ikke endelig fået identificeret det kvindelig, som onsdag blev fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev i Sønderjylland. Men ifølge efterforskningsleder Hans Roost har man en stærk formodning om, at der er tale om Kamilla Hantusch.

- Vi er ret sikre på, at det er Kamilla. Det bygger vi dels på kropsbygning, smykker og beklædning, siger Hans Roost til Ritzau.

Liget blev fundet onsdag af en borger, som tilkaldte politiet, og efterfølgende blev Kamilla Hantusch' 24-årige ekskæreste anholdt og sigtet for drabet.

Han bliver torsdag eftermiddag fremstillet ved Retten i Sønderborg. Politiet kan ikke over for Ritzau oplyse, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Politiet regner med, at identiteten af liget vil blive endelig fastslået i forbindelse med en obduktion torsdag eftermiddag. Her håber man også at kunne komme nærmere på ind på, hvordan kvinden er død.

Hans Roost fortæller til Ritzau, at man ikke har forsøgt at få liget identificeret af de pårørende. Det skyldes, at liget er blevet udsat for det varme vejr i noget tid.

Efter alt at dømme har politiet villet skåne de pårørende for synet af liget, som angiveligt er betydeligt medtaget.

Spørgsmål: Er der rejst sigtelse for andet end manddrab? Her tænker jeg for eksempel på usømmelig omgang med lig eller en seksualforbrydelse.

- Nej. Der er rejst sigtelse for drab og intet andet. Der er kun tale om én sigtelse, siger Hans Roost.

21-årige Kamilla Hantusch forsvandt lørdag den 19. juli og blev efterfølgende meldt savnet. Trods en større eftersøgningsindsats med blandt andet helikopter og hunde lykkedes det ikke politiet at finde hende før onsdag.

Kamilla Hantusch var mor til en pige på seks år. Den sigtede ekskæreste skulle være far til pigen.

Den unge mors familie holder torsdag aften en mindehøjtidelighed. De mødes ved Frøslev/Padborg skolens sportsplads klokken 19.00, skriver den afdødes søster ifølge BT, og familien vil køre ud, "hvor det er sket."

/ritzau/