Politiet anholder 15 personer efter slagsmål i Nørresundby

Skrevet af admin

05/04/2016

Dagens topnyheder

I alt fem personer er kommet til skade under et masseslagsmål i et garageanlæg i Nørresundby tirsdag eftermiddag.

To er blevet stukket med kniv, mens to andre har skader efter slag, oplyser vicepolitiinspektør Henrik Skals i en pressemeddelelse.

Hos Nordjyllands Politi kan en pressetalsmand ikke fortælle, hvordan den femte person er kommet til skade.

Alle fem tilskadekomne er bragt til Aalborg Sygehus, men ingen af dem er i livsfare. En har fået fjernet milten, mens to andre er blevet syet i ansigtet for mindre skader. Det står ikke klart, hvordan de resterende to er blevet behandlet.

Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet klokken 16.09 og rykkede talstærkt ud til garageanlægget, der ligger på Sundsholmen i et industriområde i Nørresundby. Her har politiet efterfølgende fundet forskellige slagvåben.

I forbindelse med slagsmålet har politiet anholdt 15 personer. Tidligere på aftenen oplyste politiet, at nogle af dem, der blev anholdt i første omgang, var blevet løsladt igen.

Men senere præciserer politiet, at alle 15 personer bliver i ordensmagtens varetægt natten over.

Nordjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at slagsmålet opstod mellem to grupper med anden etnisk baggrund end dansk, der "tilsyneladende var uenige om et betalingsspørgsmål".

Hvad uenigheden bestod i, kan politiet endnu ikke sige noget om, men man afviser, at slagsmålet var banderelateret. Politiet har dog øget patruljeringen i hele Aalborg efter det voldsomme sammenstød.

/ritzau/