Politiet anholder 31-årig mand under massivt opbud

En 31-årig mand er fredag eftermiddag blevet anholdt under massivt politiopbud, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Han sigtes for vold mod en kvinde på Løngangen i Ringsted.

Politiet var talstærkt til stede under anholdelsen, da gerningsmanden befandt sig sammen med et tre måneder gammelt barn.

Den 31-årige mand havde slået moren til barnet i en lejlighed i Ringsted. Det lykkedes kvinden at komme ud af lejligheden, men barnet var stadig derinde.

Gerningsmanden var ophidset, og derfor mødte politiet talstærkt op, fortæller Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Det viste sig senere, at manden, som er fra København, var gået fra lejligheden. Han blev anholdt klokken 12.24 ved Benløse.

Barnet havde ikke lidt overlast og blev fundet i god behold i lejligheden og genforenet med sin mor.

Carsten Andersen kan ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvad den anholdte mand og morens forhold er, eller hvad motivet til volden var.

En 41-årig kvinde fra København, som var på vej for at hente gerningsmanden, er også blevet anholdt. Hendes rolle i sagen er ukendt på nuværende tidspunkt.

Den 31-årige mand bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør lørdag. Politiet fortsætter sin efterforskning i løbet af eftermiddagen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip