Politiet anholder fire fra bandemiljøet i Sydøstjylland

Politiets efterforskning i det sydøstjyske bandemiljø har ført til, at fire bandefolk fra Fredericia-området blev anholdt tirsdag. Det skete i forbindelse med, at politiets særlige bandeenhed Task Force Vest ransagede flere steder.

To af mændene bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Kolding, mens de to sidste er blevet løsladt.

Lederen af Task Force Vest, politiinspektør Brian Voss Olsen, ønsker ikke at oplyse, om de to løsladte fortsat er sigtet i sagen.

Politiet har kastet et tågeslør over sagen og vil forlange dobbeltlukkede døre i retten. Det betyder, at offentligheden ikke kan få oplyst, hvad de fire bandefolk er sigtet for, og hvordan de forholder sig til politiets mistanke mod dem.

- Jeg kan ikke sige andet, end at anholdelserne er sket som en del af vores igangværende efterforskning i bandemiljøet, siger Brian Voss Olsen.

De to mænd, der onsdag skal for en dommer, er 16 og 29 år.

Task Force Vest er et samarbejde mellem Fyns Politi og de jyske politikredse og har til opgave at efterforske rocker- og bandekriminalitet og andre former for organiseret kriminalitet som indbrud, hælerier og hjemmerøverier i det jysk-fynske område.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip