Politiet anholder mand for drabsforsøg for anden gang

Tirsdag valgte en dommer ved Retten i Aarhus at løslade en 24-årig mand, som anklagemyndigheden i Østjylland har sigtet for drabsforsøg.

Nu er han anholdt igen og ved et nyt grundlovsforhør torsdag blev han varetægtsfængslet.

- Efterforskningen har bragt nye oplysninger frem, så mistankegrundlaget er blevet styrket, sagde vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi tidligere torsdag til Ritzau.

Manden er mistænkt for at have stukket en 19-årig mand ned med en kniv. Den 19-årige blev mandag aften fundet liggende i krydset mellem Paludan Müllersvej og Vestre Ringgade i Aarhus.

Ved grundlovsforhøret tirsdag bestemte retten, at to andre mænd skulle varetægtsfængsles i sagen, som også indeholder en skudepisode. Alle tre mænd er fængslet til 30. september.

Skyderiet skete mandag aften et stykke tid efter knivstikkeriet på Rundhøj Allé i Højbjerg.

Her blev der skudt efter en mand, som har fortalt til politiet, at han er i familie med offeret for knivstikkeriet, og at han var taget til Rundhøj Allé for at lede efter gerningsmændene til knivstikkeriet.

Østjyllands Politi har tidligere oplyst, at den 19-årige mand, der var offer for knivstikkeriet, mistede så meget blod, at han en overgang var i livsfare.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen af hensyn til den videre efterforskning.

/ritzau/