Politiet anholder tre for værtshusdrab i Asnæs

Tre personer er lørdag eftermiddag blevet anholdt i forbindelse med drabet på en 33-årig mand, der natten til lørdag blev stukket flere gange med en kniv i forbindelse med et slagsmål uden for et værtshus i Asnæs i Odsherred.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De anholdte er en 19-årig kvinde og en 28-årig mand fra lokalområdet samt en 26-årig mand fra København.

- Anholdelsen skete i den 26-åriges lejlighed i København. Politiet mener, at de tre var aktivt til stede ved knivstikkeriet og forlod stedet kort tid efter i en bil med høj fart. Alle tre sigtes for drab eller medvirken til drab, skriver politiet.

De anholdte vil i løbet af lørdag aften blive afhørt af politiet - hvorefter der søndag formiddag vil blive taget stilling til eventuel fremstilling i grundlovsforhør.

Knivstikkeriet fandt sted ved Cafe Germo på Rådhusvej i Asnæs, og politiet modtog anmeldelsen om slagsmålet klokken 01.46.

Tidligere på natten havde der været et mindre skænderi mellem to personer på værtshuset, som udviklede sig til slagsmål mellem to grupper af mænd.

- Det starter som et mindre skænderi mellem to mænd fra to forskellige grupper af gæster. Skænderiet rykker så udenfor, hvor der kommer flere til, fortalte politikommissær Ove Pedersen tidligere lørdag til Ritzau.

Ud over den 33-årige mand blev også en 38-årig mand stukket overfladisk med en kniv i ryggen.

Han blev behandlet på skadestuen og sendt hjem igen.

Begge ofre er fra lokalområdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip