Politiet beder om hjælp i uopklaret sag: Hvem stod bag voldsomt røveri med kokkekniv?

Fyns Politi har haft en måneds tid til at efterforske et voldsomt røveri mod en Fakta i Svendborg, men anstrengelserne har ikke ført til en anholdelse.

- Selv om vi har gerningsmanden på billeder fra overvågningskameraet, så har vi ikke fundet ham, så vi vil meget gerne bede borgerne om hjælp, siger politiassistent Gert Petersen til Fyens.dk.

Han forklarer, at politiet beder om hjælp fra folk, der muligvis har gjort sig vigtige iagttagelser i området omkring Vesterløkke, hvor butikken onsdag den 30. marts var udsat for det voldsomme røveri.

Klokken var lidt over halv ni om aftenen, da gerningsmanden gik hen til kassen og truede ekspedienten med en stor kokkekniv.

Læs også: Politiet efterlyser viden om bizart indbrud: Hvem stjæler kranier fra dyr?

- Tyveri, tyveri råbte røveren, og så tog han nogle Fakta-poser under disken og placerede foran ekspedienten, siger Gert Petersen og forklarer, at røveren krævede at få kassebeholdningen.

Det lykkedes kun røveren, - der bar en skihue, et par blå Nike-sko og ellers sort fitnesstøj - at få fingrene i et mindre pengebeløb, hvilket han lagde i en af poserne.

Han forsvandt fra butikken til fods, men et vidne har muligvis set gerningsmanden den efterfølgende morgen i Svendborg, der hvor Odensevej og Pilegårdsvej møder hinanden.

Den ukendte røver havde under ugerningen et par karakteristiske bukser på – et par bukser af mærket Uncle Sam, der stod skrevet med store og hvide bogstaver ned langs det ene ben. 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip