Politiet dræber endnu en sort amerikaner i Ferguson

I tirsdags blev den 25-årige Kajieme Powell dræbt af politiet i St. Louis. Han blev skudt under seks kilometer fra der, hvor Michael Brown blev dræbt den 9. august. Det skriver The Guardian.

Nu har politiet i St. Louis så valgt at offentliggøre en video af skyderiet. I videoen kan man se politiet ankomme til stedet. Femten sekunder senere skyder de to betjente den 25-årige Kajieme Powell tolv gange. 

Skyderiet har blot forværret forholdet mellem den afroamerikanske befolkning i området og politiet. Et forhold, der i forvejen er yderst anstrengt efter drabet på den 18-årige Michael Brown.

Politiet blev tilkaldt, da en butiksejer mistænkte Kajieme Powell for at have stjålet sodavand og donuts.

Ifølge de to betjentes forklaring, så havde den dræbte en kniv i hånden, men det fremgår ikke af videomaterialet, om der rent faktisk er tale om en kniv.

Nu håber myndighederne, at få klarlagt omstændighederne omkring drabet hurtigt, så det ikke bidrager til yderligere optøjer i den uroplagede bydel. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip