Politiet efterlyser cykeltrailer i drabssag i Lyngby

Skrevet af admin

06/08/2014

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi efterlyser en cykeltrailer i forbindelse med en drabssag fra Lyngby, hvor en 31-årig udlejer er sigtet for drabet på en 48-årig italiensk kvinde, der boede til leje.

Cykeltraileren er angiveligt efterladt søndag 27. juli omkring klokken 18.30 i et grønt område med bevoksning ved Klampenborgvej og Helsingørmotorvejen. Traileren kan være fjernet fra området i tidsrummet frem til tirsdag 29. juli omkring klokken 23.

Traileren er udført i stål, og stellet er angiveligt gråt. Hjulene er 30-40 centimeter i diameter, og traileren er måske monteret med håndtag. Der var ikke kasse i stellet, da den blev efterladt, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet ønsker kontakt med borgere, som har set traileren efterladt på det angivne sted i det angivne tidsrum.

Borgere, som har set personer fjerne traileren fra stedet, eller borgere som har oplysninger om, hvor traileren nu kan findes, må også meget gerne kontakte politiet.

Nordsjællands Politi anholdt i sidste uge en 31-årig mand og sigtede ham for drabet. Det skete, flere timer inden liget af kvinden blev fundet. Efterfølgende blev en anden 31-årig mand anholdt i sagen.

Kvinden har boet til leje hos den ene mand, og han blev onsdag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby. Den anden mand blev løsladt, men politiet opretholder indtil videre sigtelsen mod ham.

Den 31-årige mand, som er fængslet i sagen, nægter sig skyldig i den rejste sigtelse for manddrab. Dog erkender han at have forvoldt kvindens død, men der har været tale om vold med døden til følge. Det har altså ikke været hans agt at dræbe kvinden.

Mandens advokat, Lone Refshammer, har oplyst, at manden er psykisk syg.

Drabet skulle ifølge sigtelsen være sket 27. juli i mandens lejlighed nær Danmarks Tekniske Universitet i Kongens Lyngby. Liget af kvinden blev fundet tre dage senere i et grønt område ikke langt derfra.

Den 31-årige er også tiltalt for en voldtægt begået i foråret, hvor han angiveligt truede offeret med en 37 centimeter lang kniv.

Voldtægtssagen mod manden er nu udskudt og kommer til at indgå som en del af drabssagen.

/ritzau/