Politiet efterlyser maskeret hjemmerøver: Gennemtæskede ældre ægtepar

Den 1. oktober 2014 fik et ældre ægtepar en grim forskrækkelse, da de midt om natten i deres hjem på Industrivej mellem Solrød og Køge blev vækket af to maskerede røver, som  ville have deres penge og værdier. Det skriver sn.dk.

- Det var en rimelig groft hjemmerøveri. To maskerede mænd kommer ind ad en terassedør på første sal og går målrettet til soveværelset, hvor de hiver et ægtepar på 66 og 71 år ud af sengen ud af sengen. De binder dem og slår dem voldsomt i længere tid. Røverne er der i 40 minutter i alt, hvor de simpelthen gennembanker de to mennesker, i særdeleshed manden for at få dem til at udlevere værdier, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Midt og Vestsjællands Politi, Ove Pedersen, til sn.dk

Læs også: Ofre for dødsbrand i Nakskov er identificeret

Det lykkedes efterfølgende politiet at finde den ene af de to maskerede røvere, som har siddet varetægtfængslet siden november, men den anden er stadig på fri fod. Derfor offentliggør Midt- og Vestsjællands Politi nu billeder af den anden hjemmerøver i håbet om, at nogen kan genkende ham.

Udover billedet har politiet følgende signalement af den efterlyste mand: 20-25 år, cirka 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde et smalt aflangt hoved. Han var iført en mørkeblå jakke, blå bukser og brunlige sko med en rund snude. Han bar kasket og et tørklæde for munden - med et skeletlignende mønster.

Kontakt Midt- og vestsjællands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Se billedet af hjemmerøveren her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip