Politiet efterlyser par: Dyrkede sex på p-plads ved højlys dag - se video

En uidentificeret mand og kvinde burde nok have lejet et værelse til at få styret deres lyster. Men i stedet valgte det yngre par at dyrke sex i fuld offentlighed. Det skriver nyhedsmediet huffingtonpost.com.

Det kan nok være, at der var et par mennesker eller ti, der spærrede øjnene op på en p-plads i Newark, Delaware ved Philadelphia søndag eftermiddag, mens solen skinnede.

LÆS OGSÅ: Dette nøgenbillede redder sportsstjerne fra kræft

Her var tilfældige folk vidne til en mørkhåret ung mand, der tog en blond kvinde bagfra op ad et gelænder ved siden af en container.

Måske var det parrets måde at fejre helligdagen Saint Patricks Day, men det forhindrede ikke flere forbipasserende i at filme og tage billeder af akten.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder  

Ifølge huffingtonpost.com leder politiet i Newark efter parret og håber, at offentligheden kan hjælp med at identificere de to elskende, da det ikke er tilladt at have sex offentligt.

Siden da er flere billeder fra p-pladsen ved 45 East Main Street dukket op på blandt andet det sociale medie Instagram, hvor nogle af billeder ganske vist er blevet fjernet. En ung fyr nåede også at optage en video på sin mobiltelefon til stor morskab for ham og hans venner.

Se billeder og video fra p-pladsen:

 

Dagens Gossip