Politiet efterlyser vidner: 15-årig pige blev voldtaget i skralderum

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag anholdt en 17-årig dreng i forbindelse med en voldtægt begået i Karlslunde mandag eftermiddag. Det oplyser politikommissær Ove Pedersen.

Politiet efterlyser nu eventuelle vidner, som kan bidrage til efterforskningen af sagen.

Sagens offer er en 15-årig pige, som mandag mellem klokken 13 og 15 mødtes med en 17-årig dreng fra Ishøj. Mødet fandt sted ved Karlslunde Station.

Herfra gik de unge mennesker til bebyggelsen Karlslunde Kysthave, hvor pigen ifølge politiet blev tvunget ind i et skralderum og udsat for fuldbyrdet voldtægt.

- De har mødt hinanden efter aftale, så det er ikke sådan, at der render nogen rundt i området og voldtager tilfældige piger, fortæller Ove Pedersen til Ritzau.

Mandag aften anmeldte pigen sagen til politiet, og det er på baggrund af efterforskningen og afhøringer i løbet af aftenen og natten, at politiet har foretaget anholdelse af den 17-årige tirsdag.

Ove Pedersen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at give yderligere oplysninger om sagen. Det gælder også spørgsmålet om, hvorvidt offer og gerningsmand har kendt hinanden på forhånd eller eventuelt har aftalt et møde over nettet.

- Der skal være grundlovsforhør i morgen, og nu må vi se, hvad det ender med, inden vi melder mere ud, siger Ove Pedersen.

Grundlovsforhøret vil blive afholdt onsdag ved Retten i Roskilde. Den 17-årige er sigtet efter straffelovens paragraf 216 om voldtægt. Ifølge politiet nægter han sig skyldig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip