Politiet efterlyser vidner: Bevidst fældning af træ resulterer i dødelig ulykke for 55-årig mand

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

13/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En forfærdelig hændelse fandt sted natten til onsdag, da en 55-årig mand mistede livet.

Dagens topnyheder

Natten til onsdag mistede en 55-årig mand livet, da et stort træ, der var blevet fældet, faldt ned over hans bil på Parnasvej i Sorø. Dette sker i kølvandet på en lignende episode, hvor et træ blev fældet og blokerede Slagstrupvej syd for Havrebjerg. Begge træer var blevet skåret ned med motorsav, og politiet søger nu vidner, der kan have informationer om disse hændelser.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Foto: Presse-fotos.dk

Den alvorlige ulykke fandt sted kort efter midnat, hvor den 55-årige blev ramt af et fældet træ. Tidligere samme aften, omkring kl. 22.37, havde politiet modtaget en anmeldelse om et andet træ, der var væltet over Slagstrupvej, dog uden at forårsage personskade. Dette træ blev efterfølgende fjernet for at genåbne vejen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har iværksat en intensiv efterforskning, herunder tekniske undersøgelser og sikring af spor på ulykkesstedet på Parnasvej. Politiet formoder, at begge træer er blevet fældet med overlæg og betragter disse handlinger som alvorlige forbrydelser. Politiet opfordrer vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med fældningen af træerne, eller som måske har relevante optagelser fra området, til at kontakte dem på telefon 1-1-4.

Foto: Presse-fotos.dk

Selvom politiet har en stærk tilstedeværelse i området og arbejder på at samle beviser, er offentlighedens hjælp afgørende. Borgerne opfordres til at gemme eventuelle optagelser, der kan være relevante for efterforskningen, selv hvis de befandt sig uden for de direkte berørte områder.