Politiet efterlyser vidner i drabssag i Lyngby: Ældre kvinde myrdet med kniv i sit hjem

Politiet efterlyser nu vidner, der kan hjælpe med at finde frem til den person, som fredag aften ved 20-tiden dræbte en 71-årig kvinde i Lyngby ved København.

Kvinden blev kort efter klokken 20 fundet død i sin lejlighed på Boulevarden 6 af en hjemmehjælper, der var taget ud til hende, fordi hun havde brugt sit alarmtryk til Lyngby-Taarbæk Kommune.

I første omgang behandlede politiet sagen som et såkaldt mistænkeligt dødsfald, og først sidst på formiddagen lørdag fortalte man, at hun var blevet dræbt med flere knivstik i brystet og i halsen.

Motivet til forbrydelsen er ukendt.

- Der er ikke tegn på indbrud, og der er ikke stjålet noget fra lejligheden, har vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi tidligere fortalt Ritzau.

I en pressemeddelelse mandag aften skriver politiet, at man efterforsker flere spor i forbindelse med sagen, men at man også har brug for borgernes hjælp.

- Særligt beder vi borgere, der i fredags i tidsrummet fra 19.00 til 20.30 har været i området omkring Boulevarden, Sorgenfrivej og Jernbanevej om hjælp, hedder det i pressemeddelelsen.

Politiet er især interesseret i at høre fra folk, der har set noget usædvanligt, som ikke passer ind i normalbilledet, ligesom politiet meget gerne vil have besked, hvis man finder en kniv eller et stikvåben i området.

Desuden gør Nordsjællands Politi opmærksom på, at det ikke kan udelukkes, at gerningsmanden har fået blod på tøjet i forbindelse med drabet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip