Politiet efterlyser vidner til gaderøveri i Holbæk

Skrevet af Elo Christoffersen

|

14/08/2013

Dagens topnyheder

Lokalpolitiet i Holbæk søger vidner til gaderøveri i Holbæk. Det skete fredag den 9. august ved 15-tiden.

En 55-årig mand, der er kraftig af bygning, gik ad Holbæk Have ved rundkørslen ved Roskildevej. Pludseligt blev han overfaldet af to mænd.

De rev en pc-taske med bærerem ud af hånden på ham. I tasken var en bærbar HP pc samt hans armbåndsur af mærket Festina, som han havde på det ene håndled. Under røveriet blev den 55-årige mand væltet om på jorden, oplyser politiet.

De to røvere var begge iført mørkt tøj og med henholdsvis blå og grøn fullface-styrthjelme på. De var dansktalende men med en udtale og accent, der indikerer at de ikke er etnisk danske. De var kørende på en sort scooter eller knallert med gul nummerplade.

Den 55-årige mand har fortalt til politiet, at flere biler kørte forbi stedet på røveritidspunktet. Blandt andet råbte en fører af en af bilerne til forurettede, at han skulle gå hjem med sin brandert, så det er muligt at de forbikørende har opfattet forurettede som en beruser.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der kan have set forurettede eller gerningsmændene. Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Holbæk på 1-1-4.