Politiet efterlyser vidner til groft håndværker-overfald

En 45-årig håndværker blev torsdag morgen offer for et groft overfald på Nørrebro i København, efter at han havde sat sig ind i sin bil for at tage på arbejde.

Mere end et døgn efter står politiet på bar bund i sagen og efterlyser nu personer med oplysninger om det tilsyneladende umotiverede overfald.

- Vi ved, at der var tre til fire gerningsmænd, og at de ankom i en grå Citroën C5. Så hvis nogen eksempelvis har set dem ankomme eller forlade stedet uden maskering, hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Robert Jensen, Københavns Politi.

Håndværkeren har ifølge politiet intet bud på, hvorfor gerningsmændene udså sig ham.

- Vi betragter forurettede som et troværdigt vidne, og han har ikke kunnet fortælle os noget. Han er meget skræmt over, at de tilsyneladende overfaldt ham uden grund, siger Robert Jensen og tilføjer, at episoden ikke lader til at være banderelateret.

Under overfaldet blev den 45-årige slået med knytnæver og noget, der kunne være et koben.

Derudover anvendte gerningsmændene tåregas eller peberspray mod offeret, som også fik flere knivstik i benene.

- Han mistede en del blod, og på et tidspunkt så det faktisk ret kritisk ud. Han er dog stabiliseret nu, men er selvfølgelig meget chokeret, siger politikommissæren.

Overfaldet skete omkring klokken 7.45 på Ewaldsgade på Nørrebro ud for nummer 10.

Den forurettede har ikke kunnet stykke et signalement af gerningsmændene sammen, andet end de var maskerede og iført mørkt løst tøj. Ifølge offeret talte overfaldsmændene heller ikke sammen.

Den grå Citroën C5, som overfaldsmændene kørte i, er i forvejen efterlyst i forbindelse med et indbrud sidst i juni, hvor den blev stjålet.

Af hensyn til efterforskningen voldsepisoden ønsker Robert Jensen dog ikke at komme nærmere ind på den del af sagen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip