Politiet er bekymret: 83-årige Sadik Avdagic er forsvundet i Odense

Ann Katrine Warren

|

28/06/2013

Dagens topnyheder

En 83-årig bosnisk mand forlod torsdag formiddag psykiatrisk afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han var indlagt. Siden har Sadik Avdagic været som sunket i jorden, og derfor beder Fyns Politi om hjælp med at finde ham.

- Vi er bekymret for ham. Han har hukommelsessvigt og er en forvirret ældre mand, så vi håber, at nogen har bemærket ham og kontakter os, siger vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, til Dagens.dk.

Den ældre mand er svækket og har formentlig svært ved at orientere sig. Han er ude af stand til at vare på sig selv, man han kan godt været stået på en bus eller have taget en taxi. Politiet har uden resultat ledt efter ham omkring hospitalet og nær hans egen bolig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi ved desværre ikke, hvor vi skal lede efter ham. Det er lidt som en nål i en høstak. Men han er en type, som vil blive bemærket med sin adfærd, og så håber vi, at folk kontakter os, siger Asbjørn Larsen.

Sadik Avdagic, der er født i Bosnien, er muligvis søgt mod København i et forsøg på at komme videre til Bosnien.

Den 83-årige mand taler meget dårligt dansk, han er alderssvarende i sit udseende og og dårligt gående. Han beskrives som 160 centimeter høj, slank med kortklippet hår. Han bar briller og var iført lys kasket, brun jakke og mørke bukser.

Oplysninger om den 83-årige forsvundne mand kan gives til Fyns Politi på telefon 6614 1448.