Politiet er på jagt efter røvere fra Jægerspris

Nordsjællands Politi søger efter vidner til et væbnet røveri i Jægerspris, hvor det lykkedes to røvere at true personalet i en brugs til at udlevere et større pengebeløb og en del cigaretkartoner.

Røveriet blev optaget på supermarkedets videoovervågning, og takket være disse billeder og vidneforklaringer kan politiet lørdag give et detaljeret signalement af røverne, som nogle måske vil kunne genkende.

Røverne lå på lur ved supermarkedets bagindgang, da det første personale mødte tidligt fredag. Med en kniv truede de personalet til at åbne et pengeskab.

Det lykkedes røverne at slippe af sted med penge og cigaretter. De forsvandt på en knallert, som de havde stående på en parkeringsplads i nærheden af supermarkedet på Krakasvej.

- Vi har fundet gerningsvåbnet, og takket være vidner mener vi, at røverne kørte ad Kulhusevej og Isefjordsvej og derfra mod vest ind i et sommerhusområde, siger vagtchef Steffen Østergaard, Nordsjællands Politi.

Røverne er to mænd. Den ene er 180-185 centimeter høj, slank og lys i huden. Vidner mener, at han er sidst i 20'erne.

Han var iført en hvid t-shirt, sorte bukser og en grå hættetrøje med lyseblå skrift tværs over brystet. På fødderne havde han sorte sko af mærket Puma. Han havde en grå hue trukket ned i panden og et gråt tørklæde for ansigtet.

Manden talte engelsk under røveriet, og vidner har hæftet sig ved, at han talte godt engelsk. Til gengæld sagde den anden røver ikke et ord.

Denne mand beskrives som 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Vidner har ikke hæftet sig ved hans alder.

Han havde sorte løsthængende overtræksbukser uden på et par blå cowboybukser og bar desuden en grågrøn camouflagejakke.

Han havde trekkingsko eller vandrestøvler på fødderne og såkaldte dothandsker på hænderne. For ansigtet havde han en hætte af glat stof og et lyst klæde, oplyser politiet.

Folk, der har oplysninger om røveriet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

/ritzau/

 

Dagens Gossip