Politiet får stadig henvendelser om Martin Svejgaard Helbo

Det er nu mere end en uge siden, at den 28-årige Martin Svejgaard Helbo blev meldt savnet. Men politiet får fortsat henvendelser i sagen om den unge mand, der forsvandt efter en bytur.

Mange tror, de har set den 28-årige, og det får folk til at gribe kameraet, tage et billede og efterfølgende ringe til politiet, fortæller Dan Aakerhjelm Sørensen, central efterforskningsleder i Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Han har dog én opfordring:

- Hvis man tror, at man har fået øje på Martin, så tag og gå hen til vedkommende, prik ham på skulderen og spørg: Er du den efterlyste Martin. For han er ikke farlig, siger han til Ekstra Bladet.

Dan Aakerhjelm Sørensen understreger dog, at alle henvendelser bliver taget seriøst, men at det giver en masse arbejde, som kunne have været undgået, hvis folk bare havde henvendt sig.

LÆS OGSÅ: Martin kæreste: Troen kan ingen tage fra os

Politiet er fortsat på bar bund i sagen. Martin Svejgaard Helbo forsvandt efter en bytur i Kødbyen i København natten til lørdag i sidste weekend. Politiet kan se, at den 28-årige omkring klokken 02 betalte 114 kroner for en taxa. Et vidne er sikker på at have set den 28-årige stige ud af en taxa på Nørrebrogade tæt på hjemmet.

Flere har kontaktet politiet med konkrete tip om, hvor den unge mand kan være. På den baggrund har politiet indsamlet og gennemgået videomateriale. Men uden, det har kastet noget af sig.

TILMELD DIG NU: Danmarks nye side på Facebook med efterlysninger

Politiet holder alle muligheder åbne, men har gennem hele forløbet afvist, at der er noget, der peger på en forbrydelse.

Venner og familie har siden den unge mands forsvinden trasket København tynd i håbet på at finde ham. Men midt i den forløbne uge meddelte de, at den civile eftersøgning måtte indstilles, så politiet kunne tage over.

 

Dagens Gossip