Politiet finder kødkniv ved forsvundne Hafidas ting

Skrevet af admin

29/07/2014

Mest læste i dag

Politiet kom mandag i besiddelse af flere ejendele, der tilhører den forsvundne 39-årige Hafida Bourouih, skriver BT.

Kvindens pung, taske, nøgler og sengetøj blev fundet af en mand i en rabat på hjørnet af Albertslundvej og Holsbjergvej i Albertslund. Sammen med dem lå en køkkenkniv, en sav og en økse, skriver Ekstra Bladet. Ifølge avisen lå alle genstandene i to-tre sorte affaldssække.

- Vi håber, at vi kan finde nogle fingeraftryk eller noget dna på genstandene, som kan hjælpe os med at finde frem til, hvem der har smidt dem dér, siger vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Charlotte Skovby til BT.

Af hensyn til efterforskningen ønsker hun ikke at kommentere kniven, saven og øksen. Der var dog ikke blod på nogle af værktøjerne, skriver Ekstra Bladet.

Politiet har mistanke om, at Hafida Bourouih blev dræbt af sin 40-årige mand, der sidder varetægtsfængslet i sagen. Og fundet af genstandene bestyrker mistanken, mener Charlotte Skovby.

- Det bekræfter vores mistanke om, at der er sket en forbrydelse, og vi synes, det bringer os tættere på at finde ud af, hvem der har begået forbrydelsen, siger hun til BT.

Hafida Bourouih fra Glostrup blev sidst set i live sidst på dagen torsdag, da hun hentede sine to børn på to og fire år i en institution. Planen var, at hun dagen efter skulle rejse til Marokko på ferie med børnene. Kufferterne stod klar, da hendes søster fredag dukkede op for at køre dem til lufthavnen, men kvinden var væk.

Politiet har sigtet ægtemanden for drab, men i første omgang var mistanken ikke godt underbygget. I et grundlovsforhør forleden besluttede en dommer dog at opretholde anholdelsen i tre døgn. Fristen udløber tirsdag, hvor han igen bliver stillet for en dommer.

Charlotte Skovby skønner over for BT, at anklageren vil anmode om en forlængelse af varetægtsfængslingen på fire uger.

/ritzau/