Politiet frigiver billede af Netto-røvere fra Ringsted

 

Kan du genkende mændene på dette billede, så vil lokalpolitiet i Ringsted gerne høre fra dig. I mandags begik de to mænd røveri mod Netto-butikken på Nørregade i Ringsted, og nu har politiet frigivet et billede fra et overvågningskamera, hvor røverne ses bagfra.

Lokalpolitiet håber især, at nogen kan genkende den ene røvers hvide jakke, som har en karakteristisk sort bred stribe på tværs af ryggen. Striben fortsætter om på forsiden af jakken.

Røverne troppede op i butikken omkring klokken 21.30 mandag aften. En kunde blev tvunget til at lægge sig på gulvet, og med en kniv truede mændene sig til en mindre sum penge fra kassen. Efterfølgende forsvandt de i retning mod Dronning Margrethesvej.

Den ene røver beskrives som dansk, 170-175 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført en hvid jakke med bred sort stribe hen over maven, lyse/hvide sko og lyserød halstørklæde som maskering. Han medbragte en blå plastpose og en brødkniv med lyst skæfte.

Den anden røver beskrives som dansk, 180-185 centimeter, og blå, rødsprængte øjne med små pupiller. Han var iført mørk hættetrøje eller jakke muligvis af mærket ”North Face”, mørke bukser og mørke sko. Røveren medbragte en gul plastpose og en lille lommekniv.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip