Politiet frygter sammenstød til rockerfest - indfører visitationszone

Den nyetablerede rockergruppe Gremium MC fyrer op for stor åbningsfest i Haslev på lørdag. Men det huer ikke rigtigt rockergruppen Bandidos, erfarer Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Derfor indfører de visitationszone i Haslev for at undgå farlige situationer og sammenstød.

- Gennem vores efterretninger ved vi, at Gremium MC skal holde stor åbningsfest på. Vi har derfor, på baggrund af den spændte situation i Haslev mellem den nyetablerede rockergruppe Gremium MC og rockergruppen Bandidos, vurderet, at der er en øget risiko for, at nogen i det område, vi opretter visitationszone i, kan finde på at bære våben. For at forebygge eventuelle strafbare handlinger, der kan være til fare for personers liv eller helbred, vælger vi derfor at indføre visitationszonen i 24 timer, siger politidirektør Lene Frank.

Her ligger visitationszonen:

Visitationszonen omfatter et område afgrænset af krydset ved Lysholm Allé og Lysholm Skolevej – mod syd til Teestrupvej – mod øst ad Teestrupvej til Troelstrupvej – nordøst ad Troelstrupvej til Søndergade til krydset Søndergade og Tingvej – mod nord ad Tingvej og Ringstedvej mod vest til krydset Tingvej og Vester Ringvej – ad Vester Ringvej mod syd til vådområde ud for Hestehave – langs åen modsyd til Lysholm Allé og derefter mod vest ad Lysholm Allé til krydset ved Lysholm Skolevej.

Visitationszonen gælder fra lørdag den 7. februar kl. 12 til søndag den 8. februar kl. 12.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip