Politiet: Fynsk sexkrænkers harddiske er umulige at åbne

Skrevet af admin

13/11/2014

Mest læste i dag

Selvom politiet har fået adgang til over 2000 sider dagbogsnotater på harddiske og computere, der blev fundet i den lejlighed, som tilhører den tiltalte i en fynsk sexkrænkersag, så mangler politiet stadig at finde ud af, hvad der gemmer sig på tre løse harddiske.

- Vi har ikke kunnet få dem åbnet med de koder, tiltalte har foreslået, og de er krypteret på sådan en måde, at de ikke kan åbnes. Vi har forsøgt alt muligt, siger kriminalassistent Svend Andersen.

Svend Andersen er torsdag kaldt ind som vidne i Retten i Odense, hvor sagen mod den 41-årige CJ bliver ført. Den begyndte i sidste uge.

CJ er tiltalt for at have krænket to små piger seksuelt i sin røde bil i efteråret 2012 på Fyn, for voldtægtsforsøg af en voksen kvinde og for at opbevare sprængstoffer og våben i sin lejlighed.

Ifølge anklageskriftet har CJ også filmet overgrebene på de to piger på 10 og 11 år med et videokamera, og han er også anklaget for at ville udbrede optagelserne til andre.

På de harddiske, som politiet har fået op, er der dog ikke blevet fundet videoer, der viser CJ's overgreb.

I grundlovsforhøret i juli erkendte CJ, at han havde forsøgt at filme de seksuelle overgreb. Det har han dog siden nægtet og har forklaret i løbet af retssagen, at han ikke talte om film af pigerne, men om videooptagelser af sprængstoffer.

Der er blevet fundet over 100.000 børnepornografiske billeder og videoer på CJ's computere, og derudover er der fundet dagbogsnotater, hvor han blandt andet beskriver sin interesse for små piger.

Han har også i detaljer skrevet om en garage, hvor han ville voldtage dem.

Der vil blive afsagt dom i sagen 19. november.

/ritzau/