Politiet håber på nye spor fra flaskesamlere i Emilie-sag

Vidneforklaringer fra flaskesamlere, som måske kan have set noget den tidlige morgen, da Emilie Meng forsvandt, er i politiets fokus i den fortsatte efterforskning.

Ellers er politiet fortsat uden afgørende spor i sagen. En ven af familien skriver på Facebook, at Emilie søndag kan fejre sin 18-års fødselsdag.

Men ingen ved fortsat, hvad der blev af pigen, da hun søndag for tre uger siden aldrig kom hjem fra en bytur i Slagelse.

- Der er desværre ikke noget nyt. Vi står der, hvor vi hele tiden har stået, siger Marianne Roed, der er politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har efterlyst flaskesamlere, der måske kan have set noget, og det har affødt flere henvendelser.

- Vi har fundet ud af, at der er flere flaskesamlere i Korsør. Så vi har nogen stykker, som vi skal ud og snakke med, siger Marianne Roed.

Hun understreger dog, at det kun er som vidner, at man er interesseret i flaskesamlerne.

Nogle af samlerne har allerede henvendt sig, men politiet vil ikke umiddelbart kommentere, om der er kommet nogle nye spor ud af de henvendelser.

Derudover har politiet stadig noget videomateriale, blandt andet fra overvågning, de skal have set igennem.

Desuden efterlyser politiet fortsat henvendelser i sagen, siger Marianne Roed.

- Der kan stadig være folk, som er kommet hjem fra ferie, som måske har set noget, som de ikke har været klar over, var interessant.

17-årige Emilie Meng er senest med sikkerhed set søndag 10. juli, da hun efter en bytur i Slagelse ved 04-tiden tog afsked med et par veninder på Korsør Station.

/ritzau/

 

Dagens Gossip