Politiet: Har du set forsvundne Kamillas sko og taske?

Skrevet af Lotte Sørensen

|

26/07/2014

Dagens topnyheder

22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg har nu været forsvundet i en uge. Politiet mangler fortsat afgørende spor i sagen om den unge mor og ved ikke, om hun er taget afsted af egen fri vilje, eller om der er sket hende en forbrydelse.

Læs også: Kamilla forsvundet i fem dage: Politi advarer mod private eftersøgninger

Politiet beder derfor virksomheder og provate i Padborg, Frøslev og Bov om at sikre alle overvågningsbilleder fra fredag d. 18. til søndag d. 20., som de måtte ligge inde med.

Nogle af disse kameraer viser udendørs arealer og kan dermed give et billede af, hvem der har færdedes i Padborg og den nære omegn. Det vil være særdeles værdifuldt for efterforskningen at se dem. Politiet har allerede været ude og indsamle en del videoovervågning, men der kan sagtens være flere, som politiet ikke kender til, skriver Syd- og Sønderjyllands Politii en pressemeddelelse.

Samtidig offentliggør politiet bilelder af de sko og den taske, som Kamilla havde med sig, da hun sidst blev set lørdag d.19. kl. 22.30.

Læs også: Politiet udelukker intet ved mystisk forsvinden: Kamilla er nu efterlyst i hele verden

Her mødtes hun med et familiemedlem ved Lyreskovskolen Vest på Frøslevvej i Padborg. Herefter skulle hun være gået til sit hjem på Teglgårdsvej, som ligger forholdsvis kort fra skolen, men hun er ikke blevet set siden.

Politiet håber, at nogen har set sko eller taske, hvilket vil være et vigtigt spor.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billeder af Kamillas sko, taske og formodede rute hjem fra Lyreskovskolen herunder.