Politiet har fundet sexkrænkerens røde Opel

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

06/07/2013

Dagens topnyheder

I mere end et halvt år har politiet ledt efter en ældre rød bil, som blev brugt ved kidnapningen og overgrebene på to små piger på Fyn.

En 40-årig mand har indrømmet af være sexkrænkeren, som i efteråret forgreb sig på pigerne, og nu har politiet også fundet den omtalte bil.

Følg Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Manden har forklaret politiet, at han havde en ældre rød Opel, som han solgte efter det andet overgreb i november.

- Vi ved, hvor bilen er, og vi har fotograferet den hos de nye ejere. Den skal senere ind til undersøgelse, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til TV2.

LÆS OGSÅ: Efterlysning delt 34.000 gange: Kvinde løj om overfald på baby

Fredag kom det frem, at den 40-årige mand, som var blevet anholdt efter et kemikaliefund i Odense, også var identisk med sexkrænkeren, der havde slået til i Øster Skerninge og Refsvindinge.

Det var fundet af en halsdisse og strips i en taske, som fik politiet til at taget et mundskrab af manden, og DNA-analyser viste, at der var tale om manden, som stod bag sexovergrebene.

I sidste uge forsøgte en maskeret mand at lokke to piger ind i en rød bil i Vester Skerninge. Politiet vil ikke kommentere, om der er tale om samme bil, eller hvem som kørte den.