Politiet har identificeret offer fra dobbeltdrab i Sorø

Den ene af de to mænd, der for godt to uger siden blev fundet skudt i en brændende bil i Sorø, er nu blevet identificeret af politiet.

Fra starten har politiet haft en idé om, hvem de to dræbte var, men på grund af ligenes tilstand har det trukket ud med at få ofrene endeligt identificeret.

Det er nu lykkedes med den ene af dem. Der er tale om den 45-årige Søren Ertmann fra Sorø, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi til Ekstra Bladet.

Identiteten på den anden af de dræbte er endnu ikke fastslået med sikkerhed, men politiet formoder, at der er tale om en 50-årig mand, som ejede den udbrændte bil.

- Det er kompliceret at få identifikationen udført, så der kan godt gå nogle dage endnu, før den sidste er identificeret, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til eb.dk.

Lørdag den 12. september slog en forbipasserende bilist alarm, da han så en bil omspændt af flammer på Kalundborgvej i Sorø, men først da politiet kom til stedet, viste det sig, at der sad to døde mænd i bilen.

En obduktion viste efterfølgende, at de blev skudt, før der blev sat ild til bilen.

Allerede dagen efter kunne politiet fremstille to mænd på 19 og 22 år fra Sorø-egnen i grundlovsforhør, hvor de blev fængslet til den 7. oktober, sigtet for drabene.

Da de to mistænkte blev varetægtsfængslet i et grundlovsforhør for lukkede døre, har offentligheden endnu ikke fået indblik i, hvad politiet bygger sin mistanke mod dem på.

/ritzau/

 

Dagens Gossip