Politiet i Texas anholder 192 efter blodigt rockeropgør

18/05/2015 16:12

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Politiet i den texanske by Waco har anholdt 192 personer i forlængelse af søndagens blodige rockeropgør på en restaurant i byen.

Hele fem grupper var involveret i det kaotiske og meget voldelige sammenstød på Twin Peaks Sports Bar, bekræfter politiets talsmand Patrick Swanton ifølge NBC News.

Alle 192 anklages for "forbindelse til organiseret kriminalitet."

Anklagerne kan følges op af langt mere alvorlige sigtelser. Det er således ifølge talsmanden ikke udelukket, at nogle af de involverede anklages for manddrab.

9 blev dræbt, mens 18 andre blev meldt såret, da rockeropgøret i Waco udviklede sig fra en nævekamp til et opgør med knive og pistoler ifølge lokale medier.

- Det udviklede sig meget hurtigt.

- De begyndte at skyde mod betjentene, og vi besvarede ilden. Vi skød flere af dem, siger Swanton, som er overrasket over, at blodsudgydelserne endte uden "civile tab".

Politiet har tidligere over for tv-stationen KWTX sagt, at man var forberedt på problemer, og derfor var flere patruljer sendt til stedet.

KWTX, der er tilknyttet CNN, har også rapporteret, at op mod 100 våben er blevet fundet af politiet, ligesom der er fundet skudhuller i adskillige biler.

- Det var meget grusomt. Det var meget voldelige scener. Der var blodpøle og strømme af blod. Det er et af de mest voldsomme gerningssteder, jeg har set i løbet af mine 35 år i tjeneste, har Swanton sagt til NBC News.

Nogle af restaurantens gæster og ansatte søgte dækning i et fryserum, skriver KWTX på sin netavis.

Alle ni dræbte skal ifølge anonyme politikilder, som nyhedsbureauet AP har talt med, være fra Bandidos og Cossacks.

/ritzau/