Politiet leder efter 11 indiske håndbolddrenge

11 indiske håndbolddrenge i alderen 14-16 år, der lørdag eftermiddag forsvandt under finalen fra det internationale håndboldstævne Dronninglund Cup i Dronninglund, er endnu ikke fundet.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

- Vi har intet spor af drengene, vi ved ikke hvor de opholder sig. Vi har fået indleveret deres pas og deres bagage, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi til Ritzau.

De 11 drenge var ledsaget af fem voksne håndboldledere. Ifølge vagtchefen tager de indiske ledere med toget fra Aalborg til København lørdag aften for at rejse videre fra Kastrup og hjem til Indien søndag.

Det var de fem ledere, der lørdag hen under aften slog alarm da de 11 indiske håndboldspillere ikke var vendt retur til håndboldlejren i Dronninglund. Politiet opfordrede borgerne i det nordjyske til at anmelde det, hvis de observerede nogle indiske drenge.

En discjockey ved et musikarrangement på havnefronten i Aalborg mente at have set nogle indiske drenge til musik på havnefronten, og politiet sendte en patrulje til stedet for at forfølge sporet. Men det gav intet resultat.

Der er cirka 25 km mellem Dronninglund og Aalborg.

Drengene har siden mandag deltaget i det internationale håndboldstævne Dronninglund Cup i Dronninglund sammen med spillere af mange andre nationaliteter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip