Politiet leder efter skunk: To fængslet

To mænd fra Randers med tilknytning til rockergruppen Bandidos blev torsdag efter grundlovsforhør i Retten i Horsens varetægtsfængslet i hver fire uger i en sag, der formentlig handler om produktion af skunk.

Grundlovsforhørene foregik for lukkede døre, og det er sparsomt med oplysninger om sigtelserne mod de to mænd.

Politiet oplyser imidlertid, at de blev anholdt onsdag i forbindelse med ransagninger i en sag om produktion af skunk, som politiet har efterforsket i et stykke tid.

Sydøstjyllands Politi og Østjyllands Politi slog sammen med politiets Task Force Vest til mod et Bandidos-klubhus i Randers. Desuden blev der foretaget ransagninger på nogle private adresser i området.

I alt fire mænd blev anholdt ved aktionen. To af de anholdte opholdt sig i klubhuset, og de blev taget med på stationen, fordi der blev fundet hash og anabole steroider ved ransagningen.

Den ene er en mand midt i 30'erne, der er hangaround i Bandidos, mens den anden der er midt i 20'erne og medlem af Bandidos. De er begge blevet løsladt efter endt afhøring.

De to varetægtsfængslede er i begyndelsen og midt i 20'erne og henholdsvis såkaldt prospect og hangaround i Bandidos, oplyser Sydøstjyllands Politi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip