Politiet leder efter tyve med ondt i ryggen: Stjal 19 ton bly fra entreprenør

En entreprenør i Kalvehave ved Vordingborg har fået stjålet svimlende 19 ton bly fra nogle gummihjulstromler, de havde stillet på en parkeringsplads i byen. 

- Det er den tungeste sag, vi har i kredsen, siger politikommisær Arne Holdensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om tyveriet, men han-  understreger, at værdien af de mange ton bly er oppe i et millionbeløb, og at de er særdeles interesserede i oplysninger, der kan lede politiet på sporet af gerningsmændende. 

- Det er nogle tromler, der har stået på en parkeringsplads på Viemose Gade. Tyveriet blev først opdaget i går, men vi formoder, at tyveriet er foregået i den første halvdel af december, siger Arne Holdensen. 

De mange ton bly var fordelt i barrer på 15 kg. stykket, så der har skullet et særdeles stort køretøj til at fjerne blyen eller også har tyvene været på spil over flere omgange. 

- Vi har ikke nogen ide om, hvem kan stå bag lige nu, da tyveriet først blev opdaget det i går, men vi vil meget gerne høre fra skrothandlere, hvis de er blevet tilbudt at købe store partier bly, siger Arne Holdensen. 

Eventuelle vidner eller personer med oplysninger i sagen kan kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på 114. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip