Politiet leder med hunde: Michelle gik deprimeret fra fest

Michelle Nielsen gik fra en fest på Glentevej i Fredericia kl. 4.15 natten til søndag. Hun var ked af det og deprimeret, og sagde, at hun ville overnatte hos en ven i Korskærparken. Men hun nåede aldrig frem.

Michelle Nielsens mor, Lene Nielsen, opdagede søndag ved spisetid, at hendes datters Facebook-profil var blevet deaktiveret. Det bekymrede hende, og hun ringede rundt til Michelle Nielsens venner. Ingen havde set hende, siden hun forlod festen.

- Jeg vil bare gerne vide, hvor hun er. Jeg er meget bekymret, jeg har ikke kunnet sove i nat, siger Lene Nielsen til Dagens.dk.

Læs også: Familien ånder lettet op: 21-årige Michelle er i god behold

Hun er særligt bekymret, fordi Michelle Nielsen har en hjerneskade. Hun har ingen korttidshukommelse, er nem at manipulere og har ikke altid den bedste dømmekraft. Når hun tidligere har været væk, har Lene Nielsen altid kunnet komme i kontakt med hende.

En telemast har kl. 6 søndag morgen opfanget signalet fra Michelle Nielsens telefon i Bredstrup mellem Børkop og Fredericia. Derefter blev telefonen slukket. Michelle Nielsen kender ingen og har ingen familie i det område.

Det var Benjamin Jørgensen, der holdt festen aftenen op til Michelle Nielsens forsvinden.

- Hun var rimelig deprimeret. Hun er lige gået fra sin kæreste for en måneds tid siden. I løbet af festen blev hun mere og mere indebrændt og sur, fortæller han Dagens.dk.

Læs også: Bekræftet: Forsvundne Karin er blevet dræbt

Han har hele natten kørt rundt for at lede efter sin veninde, blandt andet i Korskærparken, hvor hun sagde, hun ville gå hen. Men uden held.

Politiet vil nu lede efter Michelle NIelsen med hunde i Bredstrup, hvor hendes mobilsignal blev opfanget.

Michelle Nielsen har mørkt hår til midt på ryggen, er ca. 175 centimeter høj og slank. Har man set hende eller har man tip, bedes man kontakte politiet på telefon 114.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip