Politiet løsner grebet om Rihannas voldsmand

Skrevet af admin

14/08/2014
En urinprøve mindre om ugen. Det er den belønning, Chris Brown får for at have udvist god opførsel under sin prøveløsladelse fra Los Angeles County jail. Det skriver nyhedsbureauet AP.Den 25-årige R&B-sanger blev i 2009 idømt fem års betinget fængsel for et groft overfald på sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna. De sidste fem år har den kontroversielle sanger været ind og ud af fængsel såvel som afvænningsklinikker. Men nu ser det altså ud til, at det endelig begynder at gå fremad for den utilpassede sanger. I hvert fald melder dommerhuset i Los Angeles om klare forbedringer og samarbejdsvilje fra Brows side.Derfor har dommer James Brandlin besluttet, at Chris Brown nu kun skal afgive test for stoffer to gange om ugen i stedet for tre.Han får desuden lov til fortsat at nøjes med at udføre samfundstjeneste tre gange om ugen, på trods af, at afdelingen for prøveløsladelses ønskede det sat op til fire dage om ugen.Prøveløsladelsen fra juni løber frem til januar 2015. Inden da skal Chris Brown endnu engang møde til evaluering i retten i LA i oktober.Newspaq

Mest læste i dag

En urinprøve mindre om ugen. Det er den belønning, Chris Brown får for at have udvist god opførsel under sin prøveløsladelse fra Los Angeles County jail.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Den 25-årige R&B-sanger blev i 2009 idømt fem års betinget fængsel for et groft overfald på sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna.

De sidste fem år har den kontroversielle sanger været ind og ud af fængsel såvel som afvænningsklinikker. Men nu ser det altså ud til, at det endelig begynder at gå fremad for den utilpassede sanger.

I hvert fald melder dommerhuset i Los Angeles om klare forbedringer og samarbejdsvilje fra Brows side.

Derfor har dommer James Brandlin besluttet, at Chris Brown nu kun skal afgive test for stoffer to gange om ugen i stedet for tre.

Han får desuden lov til fortsat at nøjes med at udføre samfundstjeneste tre gange om ugen, på trods af, at afdelingen for prøveløsladelses ønskede det sat op til fire dage om ugen.

Prøveløsladelsen fra juni løber frem til januar 2015. Inden da skal Chris Brown endnu engang møde til evaluering i retten i LA i oktober.

Newspaq