Politiet modtog anmeldelse om uhyggelig episode klokken 15.45 onsdag eftermiddag - men se så hvad der sker klokken 22.20

07/12/2023 12:07

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
6 timer senere gør politiet foruroligende fund.

Mest læste i dag

En tragisk hændelse udspillede sig onsdag eftermiddag ved Hvidovre Hospital, hvor en kvinde i alderen 25-30 år blev stukket i maven med en kniv.

Det skriver Presse-fotos.dk

Ifølge Københavns Vestegns Politis vagtchef, Claus Stoltenberg, var kvinden ikke patient på hospitalet.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet omkring klokken 15.45. Senere samme aften, omkring klokken 22.20, meldte en mand sig selv på politistationen sammen med en forsvarer.

Denne mand, der også er i alderen 25-30 år, er senere hen blevet anholdt i forbindelse med hændelsen. Torsdag skal han afhøres, hvorefter politiet vil beslutte, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Til at starte med antog politiet, at kvinden og den anholdte mand havde et samlivsforhold, men natten til torsdag oplyste vagtchefen, at dette langtfra er sikkert. Det er dog bekræftet, at de to personer kender hinanden.

Kvindens tilstand er stabil, og hun er uden for livsfare.

Denne hændelse kaster lys over de udfordringer, som politiet står overfor i forbindelse med håndtering af voldelige episoder i offentlige rum.