Uhyggelig sag i dansk by stjæler alle overskrifterne: 19- og 23-årig frihedsberøvet i flere dage

Skrevet af Emil Martesen

05/12/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En uhyggelig sag i Tilst stjæler alle overskrifterne.

Mest læste i dag

Østjyllands Politi modtog mandag aften en anmeldelse om en mulig frihedsberøvelse på en adresse i Tilst. Efter politiets ankomst til stedet blev to mænd på henholdsvis 26 og 29 år anholdt.

Ifølge Østjyllands Politi, som delte oplysningerne på det sociale medie X, blev de to yngre mænd fundet på adressen, hvor de tilsyneladende havde været tilbageholdt i flere døgn.

Politiet har i skrivende stund ikke kunnet fastslå, præcis hvor længe de to mænd har været tilbageholdt, men formoder, at det har været over flere dage.

Det skriver Ekstra Bladet.

Under ransagningen af adressen fandt politiet desuden flere kilo hash. De to anholdte mænd skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor anklager Rosa Pape har anmodet om lukkede døre.

Det er endnu uvist, hvad motivet bag frihedsberøvelsen har været, og hvordan de to mænd blev tilbageholdt mod deres vilje. Med fundet af hash på adressen kan der være tale om en sag, der strækker sig ud over blot frihedsberøvelse.

Denne hændelse understreger vigtigheden af politiets arbejde i at beskytte borgere og bekæmpe kriminalitet. Mens efterforskningen fortsætter, venter offentligheden på yderligere oplysninger, der kan kaste lys over denne foruroligende sag.