Politiet opdagede hendes beskeder til selvmordstruet dreng - så anholdte de hende for mord

Michelle Carter på 18 år fra Plainville, Massachusetts er blevet sigtet for uagtsomt manddrab efter det er kommet frem, at hun har opfordret sin ven til at begå selvmord, fortæller The Sun Chronicle.

I juli begik Conrad Roy III selvmord på en parkeringsplads, hvor han havde ført en slange fra udstødningen ind i bilen. Han døde af kulilteforgiftning. Under efterforskningen fandt politiet frem til hans mobil og de beskeder, som den indeholdte. 

Her kunne de se, at Michelle Carter gentagne gange har opfordret Conrad til at gennemføre sit selvmord. 

Læs også: Facebook tilføjer ny funktion, som skal forhindre selvmord

- Conrad fortalte hende, at han var bange for at gennemføre gerningen, og ikke villle forlade sin familie. Alligevel blev hun ved med fortælle ham, at han skulle fortsætte. Da han rent faktisk holder på parkeringspladsen, og bliver bange og går ud af bilen. I stedet for at sige, at han skal holde sig væk fra bilen... Så siger hun, at han skal hoppe ind igen," siger betjent Scott Gordon i politirapporten. 

Efter Conrads død arrangerede Michelle en fundraiser, for at gøre opmærksom på farerne omkring selvmord. Hun skrev adskellige gange på sociale medier, at han savnede Conrad og tænkte på ham. Se hendes beskeder i galleriet herunder.

Michelles advokat, Joseph P. Cataldo siger, at han ikke kan forstå, at de både kan kalde det for selvmord, og samtidig sigte hende for manddrab. 

Læs også: Kvinde sagsøger sig selv, efter hendes mand dør i bilulykke

- Man kan ikke gøre begge dele,- siger han. 

Lige nu er Michalle ude på kaution, hvor hun kun må bruge internettet til skolearbejde, og hun må kun sende beskeder til sine forældre. Retssagen bliver offentlig.

 

Dagens Gossip