Politiet redder liv i sidste øjeblik: Vi har afværget valentins-massakre

Politiet i Halifax i Canada mener at have forhindret en massakre på tilfældige civile, som skulle være gennemført et ukendt sted på valentinsdag, lørdag. Det oplyser Royal Canadian Mounted Police i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet planlagde en 19-årig mand og en 23-årig kvinde at begå drab på tilfældige civile et offentligt sted, hvorefter de ville begå selvmord.

- Hvis de havde fået mulighed for at udføre deres plan, var mange liv muligvis gået tabt, siger politiinspektør i Nova Scotia-provinsen Brian Brennan i pressemeddelelsen.

Ifølge politiets oplysninger skulle de to stå i ledtog med yderligere to mænd på 17 og 20 år. De to er begge anholdt. Det samme er den 23-årige kvinde.

Den 19-årige mand derimod er afgået ved døden. Han var ikke i live, da politiet ankom til hans lejlighed fredag morgen lokal tid. Politiet har ikke givet nogen oplysninger om, hvordan manden er død.

De angiveligt planlagte drab skulle udføres med skydevåben, som de mistænkte ifølge politiet skulle have haft adgang til.

Politiet mener at have identificeret alle implicerede i gruppen, og at der ikke er mulige gerningsmænd på fri fod.

- På nuværende tidspunkt leder vi ikke efter flere mistænkte i denne sag, lyder det fra Brian Brennan.

Ifølge den canadiske avis The Chronicle Herald tror politiet ikke, at der har været tale om egentlige terrorplaner. Dog vil Brian Brennan på nuværende tidspunkt ikke udelukke muligheden.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip