Politiet sigter skoleleder i nissehuesag

Fyns Politi sigter skoleleder Anders Storebjerg for blufærdighedskrænkelse i den såkaldte nissehuesag.

Sagen drejer sig om to skoledrenge, der angiveligt som straf blev tvunget til at afklæde sig foran skolens øvrige elever.

At der nu rejses sigtelse i sagen, betyder med andre ord, at politiets mistanke om, at skolelederen har forbrudt sig mod straffelovens paragraf om blufærdighedskrænkelse, har et vist belæg.

Læs også: Børn og forældre støtter om skoleleder, der klædte drengebørn af og kom dem i en sæk

- Politiet er forpligtet til at rejse en sigtelse, når mistanken har en vis styrke. Sigtelsen er en beskrivelse af, hvad sagen handler om på nuværende tidspunkt, og den kan senere blive udvidet eller indskrænket, siger advokaturchef Lars Ole Pedersen i en pressemeddelelse.

Drengene blev trukket op på en scene ved en morgensamling, hvor de blev afklædt og iført sorte plastiksække. Det har været fremme, at skolelederen skulle have talt om at klippe drengenes tissemænd af.

Det helede bundede i, at alle på skolen som led i skolens julehygge skulle være iført nissehuer. Det var de to drenge ikke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip