Politiet søger efter mistænkelig mand ved lufthavnen

En mand er mandag aften blevet taget med af politiet efter at have opført sig "mistænkeligt" i et metrotog på vej mod Københavns Lufthavn.

Københavns Politi var mandag aften talstærkt til stede i området omkring Københavns Lufthavn i Kastrup. Det skete som konsekvens af, at de havde fået henvendelser om manden, som politiet betegnede som "mistænkelig".

Til sidst lykkes det dog politiet at finde manden i lufthavnen, og han er nu taget med til Station Amager, oplyser politiet.

- Vi undersøger, hvad det er for én, han er umiddelbart ikke dansk statsborger, siger vagtchef Carsten Reenberg, Københavns Politi.

- Der var nogen, der følte sig utrygge, forklarer han om henvendelserne fra andre passagerer i metroen.

- De så noget ledningsværk om personens mave. Det viste sig at være til et par høretelefoner, uddyber han.

Carsten Reenberg forklarer, at manden ikke umiddelbart var i besiddelse af andre genstande, der kunne give anledning til mistanke. Politiet ved ikke, hvor manden var på vej hen fra lufthavnen.

Politiet fik anmeldelsen om den mistænkelige person omkring klokken 20 og fandt ham 21.18.

Politiaktionen standsede kortvarigt kørslen med metrotog mellem stationerne Øresund og Lufthavnen.

Heller ikke senere mandag aften kører metroen på denne strækning. Det skyldes imidlertid ikke jagten på den mistænkelige mand, men derimod planlagt vedligeholdelsesarbejde, oplyser pressevagten hos Metro Service.

Politiet rykkede i første omgang talstærkt ud, men indsatsen blev dog droslet lidt ned senere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip