Politiet søger ejermand til eksklusiv racercykel

Sydøstjyllands Politi har under en ransagning i Vejle fundet det, de selv kalder en 'superlækker' racercykel.

Ordensmagten har offentliggjort billeder af den kostbare cykel i håb om, at det kan føre til oplysninger, der kan hjælpe politiet videre i arbejdet med stor indbrudssag.

Den unikke racercykel koster som fabriksny cirka 35.000 kroner.

Læs også: To autistiske drenge på otte år eftersøges af politiet

Informationer fra offentligheden om cyklen, der er produceret af Carbon i 2009, skulle gerne føre politiet videre i arbejdet med en aktuel indbrudssag, hvor der er stjålet designermøbler for over en halv million kroner.

Flere af tyvekosterne er blevet solgt på Den Blå Avis og via Facebook, og som led i efterforskningen af den omfattende indbrudssag søger politiet nu efter supplerende oplysninger om racercyklen - blandt andet hvor den er stjålet.

Indtil videre har politiet fundet frem til 10 gerningssteder i Juelsminde-området, som har forbindelse til andre af indbrudssagens mange tyvekoster.

Hvis man kan genkende racercyklen eller har andre nyttige informationer, så kan man kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 76281448. 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip