Politiet søger vidner: 43-årig mand skudt i panden i Maribo

Skrevet af Ann Katrine Warren

05/02/2013

Mest læste i dag

En 43-årig mand blev i nat behandlet for et overfladisk sår i panden efter en skudepisode i Maribo. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man i nat klokken 00.26 fik en anmeldelse om, at der var affyret flere skud mod den 43-årig mand på en parkeringsplads foran bebyggelsen Margrethevænget i Maribo.

Den 43-årige mand var blev ramt overfladisk i panden og blev senere på natten udskrevet fra hospitalet igen.

Manden har forklaret, at han klokken 00.15 kørte ind på parkeringspladsen. Da han steg ud af sin bil, bemærkede han en yngre person stige ud af en mindre lys personbil. Herefter blev der affyret flere skud, formentlig fra en pistol, og han blev ramt i ansigtet. Bagefter forsvandt bilen i høj fart i ukendt retning.

Politiet vil gerne høre fra vidner, som har opholdt sig i området frem til klokken 00.30 i nat, og som har bemærket en mindre hvid, meget lys grå eller gul personbil køre rundt i området. Køretøjet er måske tidligere på aftenen set andre steder i byen.

Så sent som natten til lørdag blev der også affyret skud i Maribo. Mellem klokken klokken 01 og 02 blev der skudt med et haglgevær gennem et vindue i stueetagen til en ejendom på Skimminge i Maribo. Ingen personer blev ramt af skuddet. Politiet vil også gerne høre fra eventuelle vidner til denne episode.

Det er dog ifølge politiet ikke umiddelbart sammenhæng mellem de to skudepisoder.