Politiet standser rockerfest: Baren var stjålet

Der er ikke meget ved at holde en stor fest uden en bar.

Det måtte en gruppe rockere i Lystrup på Djursland se i øjnene, da de fredag eftermiddag fik besøg af fogeden, Skat og Østjyllands Politi.

Festforberedelserne til festen hos rockergruppen Satudarah var godt i gang, og ni personer arbejdede på at få alt klappet og klart inden aftenens fest, hvor der til lejligheden var opsat en ny bardisk.

Men da myndighederne dukkede op, endte forberedelserne brat, og de ni rockere fik i stedet travlt med at ringe rundt for at aflyse festen.

Den speciallavede bardisk viste sig nemlig at være stjålet i nærområdet, og betjentene måtte for en stund agere flyttefolk. Baren, der ifølge en pressemeddelelse fra politiet var "meget tung", blev skilt ad og båret ud af huset af "adskillige politifolk".

Ejeren af huset er nu blevet sigtet for hæleri ved at være i besiddelse af den stjålne bardisk.

Fire af de ni personer i huset havde desuden en længere snak med fogeden, der gik fra stedet med 19.200 kroner og en guldkæde som afdrag på gæld til det offentlige. Desuden fandt politiet mindre mængder hash og ecstasy i huset.

Politikommissær Anders Uhrskov, der stod i spidsen for fredagens aktion, udtaler i pressemeddelelsen, at aktionen var en del af politiets præventive strategi mod rocker- og bandemiljøet i Østjylland.

- Vi følger deres færden meget tæt, så de aldrig er i tvivl om, at vi holder øje med dem.

Satudarah er en hollandsk rockergruppe, der dukkede op i Danmark for et år siden. Da åbnede gruppen et klubhus i Bagsværd ved København, hvor den slog sig sammen med den lokale bande, Værebros Hårde Kerne.

Anders Uhrskov vil ikke komme ind på, hvor længe man har vidst, at Satudarah nu også har et klubhus på Djursland.

- Vi har været derude og følge aktiviteten et stykke tid, siger han til Ritzau.

Rockergruppen selv afviser over for Ritzau at have en afdeling i Østjylland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip