Politiet til bilister: Hvor svært kan det være at forstå?

Svensk politi fra stationen i Nacka lidt uden for Stockholm er netop nu i gang med en opdragelseskampagne, der er målrettet bilister.

Nærmere betegnet bilister, der ikke kan opføre sig ordentligt i rundkørsler – og dem er der en del af, mener ordensmagten.

Derfor pensler politiet ud, hvad folk bør eller er forpligtiget til at gøre, når de kører ind i en rundkørsel – for en god ordens skyld skal det nævnes, at samme regler gælder herhjemme:

- For at gøre det helt klart: Du har altid vigepligt, når du kører ind i rundkørslen, og reglerne siger, at du skal vise tegn (altså blinklys), når du svinger ud af rundkørslen. Du kan vise tegn, når du kører ind i rundkørslen, for at vise din hensigt, men du behøver ikke, skriver politimanden Erik i opslaget.

Læs også: Der døde et menneske i trafikken hver anden dag i 2014

- Hvis vi alle sammen hjælpes ad, kører alting lidt nemmere, afslutter han.

Se hele den pædagogiske tegning, der netop nu debateres på de sociale medier, i opslaget nedenfor eller på billedet i galleriet.

Oplever du også, at bilister ikke overholder reglerne i rundkørsler?
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

På förekommen anledning! Hjälps vi åt rullar allt smidigare. /Erik--För att förtydliga lite: Du har alltid vä...

Posted by Polisen Nacka on Monday, June 29, 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip