Politiet til mistænkt for Nivådrab: Meld dig nu

Meld dig selv inden klokken 14 fredag, eller vi efterlyser dig med navn og billede.

Sådan lyder beskeden til en mistænkt mand for knivdrabet i Nivå i Nordsjælland torsdag, hvor en 27-årig mand mistede livet efter et større slagsmål mellem to grupper ved Islandhøjparken.

- Vi har en mistænkt, som vi har fundet frem til på baggrund af vidners forklaring, og vi mener, at det er ham, som har ført kniven, siger politikommissær Henning Svendsen til Ritzau.

- Vi opfordrer ham til at melde sig selv inden klokken 14, men hvis han ikke gør det, så vil vi gå ud med en efterlysning med navn og billede, fortæller politikommissæren.

Den 27-årige døde, efter at to personer i en Audi kørte ham fra gerningsstedet til skadestuen i Hillerød omkring klokken 12.

Cirka en halv time senere modtog politiet en anmeldelse om tumult ved Hillerød Hospital.

- Det drejer sig om to personer, der ankommer i en Audi med en svært tilskadekommen person. Han er nu afgået ved døden, sagde daværende efterforskningsleder Keld Olesen.

De to personer, som bragte manden til skadestuen, er nu løsladt, efter at de har været til afhøring hos politiet.

Politiet vurderer, at drabet ikke skyldes et opgør mellem bander.

- Vi kan udelukke, at drabet har noget med bander at gøre. Det er et internt slagsmål, sagde vicepolitiinspektør Keld Olesen til Ritzau.

- Det er en flok unge mennesker fra Nivå, så jeg kan ikke sige, at ingen af dem har noget med bander at gøre, men selve slagsmålet er ikke en konfrontation mellem to bander, fortalte han.

Ifølge Keld Olesen skulle der være tale om et slagsmål med få deltagere, som er foregået på åben gade.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip