Politiet undersøger dødsfald på rasteplads

Rastepladsen Hylkedal Øst i nordgående retning på den sønderjyske motorvej var mandag fra morgenstunden afspærret, mens politiet undersøger et mistænkeligt dødsfald.

En mand er tidligt mandag fundet død på rastepladsen, og politiet undersøger, om han har været udsat for en forbrydelse, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Mandag formiddag blev det område, som politiet undersøger, udvidet, så et af motorvejens nordgående spor er lukket på strækningen ved rastepladsen.

Mandag ved 12.30-tiden er det afspærrede område åbnet igen, oplyser politiet.

Manden blev fundet livløs på rastepladsen omkring klokken 6, og en tilkaldt læge kunne konstatere, at han var død.

Politiet har endnu ikke fastslået den døde mands identitet. Men der er formentlig tale om en udenlandsk lastbilchauffør.

- Vi formoder, at der er tale om en ulykke, men for at være på den sikre side undersøger vi sagen som et mistænkeligt dødsfald, siger vicepolitiinspektør Verner Pedersen, lokalpolitiet i Kolding.

Politiet har gennemsøgt rastepladsen og den afspærrede del af motorvejen for at finde spor, der kan hjælpe med at fastslå, om manden døde en naturlig død, eller om der ligger noget kriminelt bag.

Rastepladsen er fuld af lastbiler, hvis chauffører har overnattet på stedet. De er blevet afhørt af politiet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip