Politiet undrer sig over mystisk efterladt sportstaske

admin

9 år siden

|

15/03/2015

Dagens topnyheder

En efterladt taske, der søndag formiddag fik politiet til at afspærre et område omkring Jernbanegade i Næstved, giver fortsat politiet panderynker.

Det oplyser vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falster Politi Ove Christoffersen der samtidig fortæller, at afspærringen blev ophævet ved 15-tiden søndag. Det skete efter, at ammunitions-ryddere og kriminalteknikere havde fjernet tasken og taget den med til nærmere undersøgelser.

Taskens indhold er stadig ukendt.

- Den har ikke indholdt nogle metaldele, som kan være brugt i forbindelse med en bombe. Men hvad den ellers indeholder, står vi lidt på bar bund med endnu. Det kan være alting og ingenting, siger Ove Christoffersen til Ritzau.

Det var en borger, der lidt før klokken 10 ringede til politiet, fordi han havde set den sorte sportstaske ligge ovenpå en grøn affaldscontainer. Da tasken blev fundet, oplyste politiet, at der var nogle ledninger, der stak ud.

Politiet fik taget et billede af taske og ledninger, og på den baggrund har bombeeksperterne vurderet, at sagen skal undersøges nærmere.

Afspærringen berørte ikke mange mennesker. Og den fik heller ikke betydning for jernbanestationen, som ligger cirka 250 meter fra findestedet.

Dog skete der en omlægning af bustrafikken, lyder det fra politiet søndag formiddag.

/ritzau/